Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.  Elfogadom
Ön itt jár: > >

Törzsvásárlói program

Új hűségkártya programot indítottunk Ügyfeleinknek.

Ha még nem rendelkezik törzsvásárlói kártyával, akkor azt a lenti képre kattintva ingyenesen és kötöttségmentesen megszerezheti.

Törzsvásárlói kártya regisztráció

  Üzletünkben akár személyesen is regisztrálhat munkatársaink segítségével.

Miért érdemes ingyenes törzsvásárló kártyánkhoz hozzájutnia?

Célunk, hogy kialakítsunk egy olyan közösséget, melyben a kártyatulajdonosoknak exkluzív előnyöket biztosítunk
az akciós árainkon felül is.

Tekintettel arra, hogy cégünk a myWorld platformját használja, kártyáját nem csak nálunk, hanem országszerte és a világ 47 országában, több mint 120.000 cégnél, 400.000 elfogadóhelyen, valamint 12.000 online cégnél és webáruházban használhatja! Pld. ORAWEBARUHAZ.HU, CASIO.BOLT.HU, ORAGARAZS.HU Aliexpress, booking.com, mall.hu, eBay, stb.) Minden cégnél végzett vásárlás után pénzvisszatérítést kapnak ügyfeleink a bankszámlájukra és további kedvezmények is megilletik!

Ráadásul minden új kártyatulajdonos 1000 Ft kedvezmény kupont kap, amit 2019-ben levásárolhat webáruházainkban.

Hol váltható be az 1000 Ft értékű kupon?

Tekintse meg további webáruházainkat is! Közel 9.000 óra, karóra, falióra kínálatunkat eléri az Órawebáruház.hu oldalunkon.

Amennyiben meglepne valakit egy egyedi, stílusos és kiváló minőségű Zippo öngyújtóval vagy kézmelegítővel, látogasson el Öngyújtó.hu webáruházunkba!

Óra, karóra jó áron az Órawebáruházból

Vizipipák, kellékek, Zippo termékekkel egybefonva

 

Keresés