Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.  Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Tisztelt Vásárlóink!

Az áruházunkban megrendelhető termékeket igényük szerint több módon is átvehetik, a nagyobb méretű vagy tömegű termékek szállítási ára eltérő az alap szállítási költségtől.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES SZÁLLÍTÁST biztosítunk 2019. július 3-tól. Az akció visszavonásig érvényes.

20.000 Ft alatti megrendelés esetén

Előre utalás:

  • Ön címére 1300 - 2000 Ft
  • Posta pontra 1100 Ft
  • MOL pontra 1100 Ft
  • Posta Csomagautomata 1100 Ft

Utánvét összege értéktől függetlenül:

  • + 300 Ft

Személyes átvétel:

CASIO BOLT ÁTVEVŐPONT
Szigetszentmiklós


Guardo Watch Órabolt

2310 Szigetszentmiklós, Szent Miklós útja 10/2/D.
Nyitva tartás: H-P 08:00-16:30-ig.

Információs vonal: 0624/955-463 

e-mail: info@casio.bolt.hu

A feltüntetett szállítási költségek Magyarország területére vonatkoznak!

Minimum rendelési összeg 1990Ft

Szállítási határidő 1 - 4 munkanap.

 

GLS futárszolgálat

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide!

 


Szeretné tudni merre jár a csomagja?

Klikk ide!

Magyar Posta Nyomkövetés

Média Markt Posta átvételi pontok listája:

Klikk ide!


MOL átvételi pontok listája:

Klikk ide

Új MOL pontok


Coop átvételi pontok listája

Klikk ide!


Csomagautomata lista megtekintése

Klikk ide!


Express One Kft. futárszolgálat

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide!


 

Vásárlástól való elállás

Előfordulhat, hogy a webáruházban kiválasztott termék mégsem olyan a valóságban, mint amilyet Ön szeretett volna, ezért Ön élhet az elállás jogával.

Az elállási jog gyakorlásának feltételei és módja A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül Önt más költség nem terheli, a Vivien 2002 Bt. azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel a csomagot, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, 2 kolléga előtt kerül a csomag kibontásra, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Vivien 2002 Bt. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Ha a bankszámlaszám rosszul lett megadva a felelősség a vásárlóé!

Az elállási nyilatkozatot az alábbi IDE KATTINTVA tudja letölteni