Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.  Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Óraszerviz


Óraszerviz - Órajavítás - Elemcsere

Digitális – és analóg órák esetében eltérő hibák merülhetnek fel a szerkezetekkel kapcsolatban, ráadásul vannak olyan óramárkák, ahol tipikus problémákkal is találkozhatunk, ezért mindenképp vigyük el karóránkat óraszervízbe, ahol a szakemberek megállapítják a hiba forrását, és megszüntetik a problémát. A hozzáértők tisztában vannak a jellemző meghibásodásokkal, mindezt pontossággal és precizitással igyekeznek helyrehozni. Javítás során felmerülhet egy új alkatrész beépítése a karórába, vagy az elhasználódott szerkezet cseréje is! Az óraszerviz szolgáltatásának díját befolyásolja a javítás bonyolultsága és időtartama, emiatt előfordulhat, hogy a szervizelés díja vetekszik egy új karóra árával. Ha problémát észlel karórájával kapcsolatban, ne várjon, vegye igénybe minőségi óraszerviz szolgáltatásunkat! 

Budapesten, a Pólus Center Óraboltban nem csak árusítjuk az órákat, hanem a szervizelésükkel is foglalkozunk.  Az általunk forgalmazott márkák, nálunk vásárolt modellek garanciális időn belüli és azon túli szervizelésében állunk készséggel vásárlóink rendelkezésére. Garanciális modellek esetén a szakszervizbe juttatást is biztosítjuk. Más márkák garancián túli szervizelését is vállaljuk.

Kollégáink egyaránt elvégzik mechanikus és kvarc óráik szerviz munkálatait. Legyen szó karbantartásról, a hordás következében előforduló karcok, kopások miatt szükséges polírozásról. Kérhetnek nálunk üvegcsiszolást, cserét is. Szíjcserét és elemcserét is végzünk, ezeket a termékeket a weboldalunkról is meg tudja rendelni. A weboldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szíj le- és felszerelési, acélcsat méretre igazítási, és elemcsere munkavégzés díjakat.

Amennyiben az óra szerkezeti javításra szorul, vagy nyomáspróbával ellenőrzött elemcserét igényel, a javítási munkálatokat nem helyben tudjuk elvégezni, az órát átvesszük a hiba megállapításra és árajánlatot adunk, amit ha elfogad, elvégezzük a szükséges javítást.

Mivel a szervizelés nem a helyszínen történik, ezért a munka elvégzésének időpontjába nem számít bele a leadott termék célállomásig (garanciális szakszerviz) történő el- és visszaszállításáig eltelt idő.

Óraszervizünkben a következő javításokat, szervizeléseket végezzük el:

-    kar-, zseb és fali órák javítása
-    elemcsere
-    szíjcsere
-    vízállóság ellenőrzése
-    gyári üvegek cseréje, üvegcsiszolás
-    tok és csat felújítása

A felsorolt munkálatok közül egyik sem helyben történik. Kollégáink a szervizre felvett termékeket továbbítják a megfelelő szakembernek. A várakozási időről kollégánk informálni fogja.

Pólus Center Órabolt

Pólus Center Bevásárló Központ - 1152 Budapest Szentmihályi út 131.

Santa Barbara street 17. (Üzletünket a Neckermann utazási iroda és a Tacco között lévő üzletsor végén, a Gondola fagyizó mellett találja a Pólus Centerben.)

Nyitva tartás: H-P 10:15-19:00-ig 

Telefonszám: 06-1-200-2915.

E-mail: polus.orabolt@vivien2002bt.hu