Az oldalon sütiket használunk a böngészés megkönnyítése, és a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az "Elfogadom" gomb megnyomásával a felhasználó elfogadja ezeket. Erről további információt Adatvédelmi Nyilatkozatunkban nyújtunk.  Elfogadom
Termékek Menü
0

Nyerhetsz egy G-SHOCK karórát

Vásárolj minimum 2000 Ft értékben a www.casio.bolt.hu oldalunkról 2018. március 31-ig, majd keresd meg az e-mailben kapott rendelésszámod a visszaigazoló üzenetünkben!

Ha szeretnél nyerni egy Casio G-Shock karórát, akkor nincs más dolgod, mint LIKE-old Facebook oldalunkat, majd töltsd fel a visszaigazoló üzenet bal sarkában található rendelésszámot!

Április 2-án a képen látható G-Shock Prémium karórát kisorsoljuk egy automata sorsolás keretében.

A képre kattintva elérheted Facebook oldalunkat és feltöltheted hozzászólás formájában rendelésed sorszámát!

Megnyerhető nyeremény:  1 db GA-110DC-2A7 Casio G-Shock Prémium Férfi karóra

Sorsolás időpontja 2018. április 2

A nyertes nevét a játék befejeztével megtalálod majd ezen az oldalon !

 

 

További információk:

Felhívjuk figyelmed, hogy játékunkban csak azok rendelések vesznek részt, amik teljesítésre is kerültek és ügyfelünk nem mondta vissza.

A nyertesünk csak abban az esetben jogosult a nyereményre, ha rendelését már kézhez kapta és nem küldte vissza, éppen ezért

a nyeremény kiküldése, a sorsolást követő 14. nap esedékes. Egy vásárló több rendelésszámmal is játszhat. Amennyiben olyan vásárlót sorsolnánk ki, aki nem jogosult a nyereményre, természetesen új sorsolást tartunk. A nyertes számára díjmentesen, postai úton juttatjuk el a nyereményét.

A játékban a 2018 március 12 előtt kapott rendelésszámok nem vesznek részt!

Mindenkinek Sok sikert kívánunk!