Casio Blog

A funkció mindenek előtt: A PRW-2500

A Casio karórák felső kategóriája a Pro Trek termékcsoport, mely modellekben megtalálható minden olyan funkció, amit egy digitális karóra csak tudhat!

A Casio PRW-2500 egy kompakt, és mindemellett strapabíró digitális karóra, melynek ugyanúgy remek hasznát vehetjük a mindennapokban, mint egy kéktúrán, vagy akár tengeri búvárkodás közben. Az iránytű, naptár, magasságmérő és stopper gyakorlatilag alap funkciók, de mit tud még ez az óra? A rádiójel vezérlés garantálja, hogy mindig a pontos időt lássuk a digitális számlapon, illetve a napelemes tölthetőség szavatolja, hogy sose hagyjon minket cserben Casio karóránk! Továbbá számos olyan funkció kapott helyet még a PRW-2500 –ban, melynek a hegymászóktól kezdve a rendvédelmi dolgozókon át egészen a teljesítmény túrázókig bárki hasznát veheti, és mindez az óra minőségén biztos nem fog múlni! A PRW-2500 tehát számos olyan képességgel bír, melyekkel eddig csak az abszolút felső árkategóriás órák büszkélkedhettek, de igazán vonzóvá az ára teszi, hiszen ennyiért aligha kaphatunk ilyen órát.

Ha szeretne minőségi Casio karórákat vásárolni, ne keressen tovább!


Ha nehéz a választás: Ana-digi Casio karórák

A karórák világában hatalmas vízválasztó az, hogy egy modell analóg-e vagy digitális, persze mindenki másra esküszik, de az órakedvelők táborának van egy rétege, akik egyik mellett sem szeretnék igazán elkötelezni magukat. Ezeket a Casio karórákat nekik találták ki!

Ha szeretnénk élvezni a klasszikus analóg karórák hangulatát, és mindemellett a digitális karórák funkcionalitásáról sem szeretnénk lemondani, akkor az Ana-digi karórák közt érdemes keresgélnünk. Ezek a Casio karórák egyszerre rendelkeznek egy analóg kaliberrel, de a tokban helyet kapot egy digitális kijelző is, és számos egyedi funkció. A vízállóság természetesen alapvető, de a napelemes tölthetőség, világóra, naptár funkciók sem hiányozhatnak ezekből a modellekből. Mint a legtöbb minőségi modell, úgy ezek is rádiójel alapján szinkronizálják a pontos időt, így nem kell azon aggódnunk, hogy nem jár majd megfelelően új Casio karóránk!

Ha szeretne minőségi Ana-digi Casio karórákat vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban biztos megtalálja leendő kedvenc karóráját!

 
Kosár
0 árucikk
Facebook
Guardo weboldal