Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Casio Blog

Igazi nőnapi ajándék - sportos és vagány hölgyeknek

 Megérkeztek 2017 legvagányabb női Baby-G karórái! A BGA-230-as modellek igazán el fogják bűvölni azokat a sportos és belevaló hölgyeket, akik nem csak egy divatos órára, de egy jól használható kiegészítőre is vágynak. A női Casio karórák között az új BGA modellek kiemelkedően jó funkciókkal lettek ellátva.

Ana-digi karórák, amelyek napi ébresztéssel, automatikus naptárral, stopperrel vannak felszerelve. Emellett a BGA-230-as modellek mindegyike 10 BAR nyomásig, azaz 100 méter mélységig vízálló. 

Sportos, hasznos és megbízható karóra, amely igazán méltó társa lesz a hölgyeknek. Jelenleg három színben érhetőek el webáruházunkban a CASIO BGA modelljei.  

 


A funkció mindenek előtt: A PRW-2500

A Casio karórák felső kategóriája a Pro Trek termékcsoport, mely modellekben megtalálható minden olyan funkció, amit egy digitális karóra csak tudhat!

A Casio PRW-2500 egy kompakt, és mindemellett strapabíró digitális karóra, melynek ugyanúgy remek hasznát vehetjük a mindennapokban, mint egy kéktúrán, vagy akár tengeri búvárkodás közben. Az iránytű, naptár, magasságmérő és stopper gyakorlatilag alap funkciók, de mit tud még ez az óra? A rádiójel vezérlés garantálja, hogy mindig a pontos időt lássuk a digitális számlapon, illetve a napelemes tölthetőség szavatolja, hogy sose hagyjon minket cserben Casio karóránk! Továbbá számos olyan funkció kapott helyet még a PRW-2500 –ban, melynek a hegymászóktól kezdve a rendvédelmi dolgozókon át egészen a teljesítmény túrázókig bárki hasznát veheti, és mindez az óra minőségén biztos nem fog múlni! A PRW-2500 tehát számos olyan képességgel bír, melyekkel eddig csak az abszolút felső árkategóriás órák büszkélkedhettek, de igazán vonzóvá az ára teszi, hiszen ennyiért aligha kaphatunk ilyen órát.

Ha szeretne minőségi Casio karórákat vásárolni, ne keressen tovább!


Ha nehéz a választás: Ana-digi Casio karórák

A karórák világában hatalmas vízválasztó az, hogy egy modell analóg-e vagy digitális, persze mindenki másra esküszik, de az órakedvelők táborának van egy rétege, akik egyik mellett sem szeretnék igazán elkötelezni magukat. Ezeket a Casio karórákat nekik találták ki!

Ha szeretnénk élvezni a klasszikus analóg karórák hangulatát, és mindemellett a digitális karórák funkcionalitásáról sem szeretnénk lemondani, akkor az Ana-digi karórák közt érdemes keresgélnünk. Ezek a Casio karórák egyszerre rendelkeznek egy analóg kaliberrel, de a tokban helyet kapot egy digitális kijelző is, és számos egyedi funkció. A vízállóság természetesen alapvető, de a napelemes tölthetőség, világóra, naptár funkciók sem hiányozhatnak ezekből a modellekből. Mint a legtöbb minőségi modell, úgy ezek is rádiójel alapján szinkronizálják a pontos időt, így nem kell azon aggódnunk, hogy nem jár majd megfelelően új Casio karóránk!

Ha szeretne minőségi Ana-digi Casio karórákat vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban biztos megtalálja leendő kedvenc karóráját!


Miért válasszunk analóg órát?

Napjainkban megannyi karóra széles választékából találhatjuk meg a számunkra legszimpatikusabbat. Számos design és funkció áll rendelkezésünkre, és arról is dönthetünk, hogy digitális vagy klasszikus analóg órát szeretnénk. Óravásárláskor utóbbi a legfontosabb kérdés, amit el kell döntenünk. A karóra mára szinte ékszernek mondható, ezért a divat szempontjából is nagy jelentőséggel bír, és nem választhatunk akármilyet. Az analóg órák mellett szól, hogy ezek a darabok egyértelműen eleganciát sugallnak. Azzal is variálhatunk, hogy a számlap arab vagy római számokkal legyen kirakva, ugyan ennek nincs különösebb jelentősége, mégis úgy érezhetjük, hogy jobban saját ízlésünknek megfelelő darabot választhatunk. Praktikus lehet az analóg abból a szempontból is, hogy így jobban érzékelhetjük – a mutatóknak köszönhetően – az idő múlását.

Tekintse meg Casio analóg óráink széles kínálatát, és válasszon egy igazán stílusos darabot, mely óráról-órára társa lehet a mindennapokban!